Tuotemerkit

Alain Mikli-silmälasit

Alain Mikli on tunnetuimpia nimiä silmälasikehysten maailmassa. Jo yli neljän vuosikymmenen ajan Alain Miklin kehyksiä on myös nähty monen taiteilijan kasvoilla Elton Johnista Lady Gagaan. Alain Miklin mallisto koostuu näyttävistä, värikkäistä ja kuvioiduista silmälasikehyksistä. Kehysten muotoilu on erottuvan rohkeaa ja omaleimaista - moni näistä kehyksistä hurmioitunut valitsee Miklin aina uudelleen!

Alain Mikli-silmälasitAlain Mikli-silmälasit

Andy Wolf-silmälasit

Andy Wolfin filosofiana on valmistaa yksilöllisiä, innovatiivisia ja ajanmukaisia silmälasi- ja aurinkolasikehyksiä vaalien käsityöperinnettä sekä korkeaa laatua. Kehykset valmistetaan käsityönä Itävallassa ja Ranskassa käyttäen Euroopassa tuotettuja materiaaleja. Andy Wolfin muovi- ja metallikehykset ovat koristaneet myös monien kansainvälisten julkisuuden henkilöiden kasvoja.

Andy Wolfin kehykset kuuluvat ainoastaan Helsingin Lasipalatsin myymälämme valikoimaan.

Andy Wolf-silmälasitAndy Wolf-silmälasit

Celine-silmälasit

Luksusmuotibrändi Celinen silmälasikehykset ovat pariisilaisittain chic! Celinen kehysmallistoihin kuuluu sekä vahvoja muovikehyksiä että elegantteja, kevyitä metallikehyksiä. Celinen selkeälinjainen sekä hienostunut tyyli viimeistelee itsevarman ja laatutietoisen lookin.

Celine-silmälasitCeline-silmälasit

Chanel-silmälasit

Ranskalaisen luksusmuotitalo Chanelin silmälasimallisto huokuu hienostuneisuutta. Chanelin silmälasikehykset ovat linjakkaita ja hienovaraisin yksityiskohdin viimeisteltyjä. Monelle muotitietoiselle Coco Chanelin nimikirjaimista muodostettu monogrammilogo on ajattoman tyylikkyyden tae.

Chanelin kehykset kuuluvat ainoastaan Helsingin Esplanadin myymälämme valikoimaan. 

Guess-silmälasitGuess-silmälasit

Dior-silmälasit

Dior on ranskalaisen haute couturen keskeisimpiä nimiä. Jo 1940-luvulla hienostuneen ylellisestä naistenmuodista tunnetuksi nousseen Diorin tyyli on vuosien varrella kehittynyt rohkeasti uraauurtavan moderniin suuntaan. Diorin silmälasimallistossa kehykset ovat erottuvia ja kookkaita. Mallistosta löytyy niin suorakulmaisia, pyöreitä kuin perhosmaisiakin kehysmuotoja ja värimaailma on usein voimakas ja tumma. Lisäksi Diorin valikoimaan kuuluu näyttäviä aurinkolaseja.

Dior-silmälasitDior-silmälasit

Dita-silmälasit

Dita Eyewear tarjoaa superluksusta yksilöllisiä silmälasikehyksiä etsivälle. Ditan käsityönä Japanissa valmistettujen silmälasikehysten tekninen toteutus on huippuluokkaa ja materiaalit korkealaatuisia. Ditan valikoimiin kuuluu sekä kevyitä titaanikehyksiä että vahvoja muovikehyksiä.

Ditan kehykset löydät Suomessa vain Keopsilta!

Dita-silmälasitDita-silmälasit

Götti-silmälasit

Sveitsiläinen Götti valmistaa selkeälinjaisia, minimalistisia silmälasikehyksiä, joiden pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja. Göttin valikoimaan kuuluu ultrakevyitä titaanikehyksiä sekä siroja asetaattimuovikehyksiä kauniin kuulaissa väreissä ja klassisissa muodoissa. Kehykset valmistetaan käsityönä Saksassa, Itävallassa ja Japanissa. Göttin muovikehysten aisoihin on jopa painettu kehyksen viimeistelyhionnan tehneen työntekijän nimi!

Göttin kehykset kuuluvat Helsingin Esplanadin ja Tampereen myymälämme valikoimaan. 

Götti -silmälasitGötti -silmälasit

Haffmans & Neumeister-silmälasit

Haffmans & Neumeister valmistaa ultrakevyitä silmälasikehyksiä ruostumattomasta teräksestä. Osassa kehysmalleista ohutta metallia yhdistetään myös näyttävään asetaattimuoviin. Haffmans & Neumeisterin silmälasikehysten tyylissä perinteistä kehysmuotoilua tulkitaan kokeilevan nykyaikaisella ja innovatiivisella tavalla. Kaikki yrityksen tuotannon vaiheet suunnittelusta kehysten valmistukseen tehdään Berliinissä Saksassa.

Haffmans & Neumeister-silmälasitHaffmans & Neumeister-silmälasit
Haffmans & Neumeister-silmälasitHaffmans & Neumeister-silmälasit

L.A. Eyeworks-silmälasit

"A face is like a work of art. It deserves a great frame." L.A.Eyeworksin motto kiteyttää brändin suunnittelufilosofian: Kasvot ovat kuin taideteos, joka ansaitsee upeat kehykset. L.A. Eyeworksin leikkisät, värikkäät ja persoonalliset silmälasikehykset ovat omiaan heille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Mallistosta löytyy niin pyöreitä, kulmikkaita, kissamaisia kuin monikulmaisiakin silmälasikehyksiä. L.A. Eyeworksin kehykset suunnitellaan Los Angelesissa Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa ja Italiassa.

L.A. Eyeworks -silmälasitL.A. Eyeworks -silmälasit

Masunaga-silmälasit

Jo vuonna 1905 perustettu japanilainen silmälasimerkki Masunaga vaalii perinteistä käsityöläisammattitaitoa sekä aikaa kestävää, hienostunutta tyyliä. Klassisia kehysmalleja tulkitaan raikkaalla tavalla rajoja rikkoen. Masunagan kehysmallisto koostuu korkealaatuisista titaani- sekä asetaattimuovikehyksistä. Usein materiaaleja ja niiden tekstuureita myös yhdistellään mielenkiintoisella tavalla luoden kiehtovia, yksilöllisiä kokonaisuuksia. Masunagan mallistoon kuuluu myös muotisuunnittelija Kenzo Takadan (1939 - 2020) kanssa yhteistyössä suunniteltuja kehyksiä.

Masunaga -silmälasitMasunaga -silmälasit

Modo-silmälasit

Modon valikoimiin kuuluu superkevyitä ja joustavia titaanikehyksiä, yhdistettynä myös "paperinohuisiin" värikkäisiin asetaattimuoveihin. Keveys tekee Modon silmälasikehyksistä erityisen mukavia käyttää, yksilöllistä tyyliä unohtamatta. Modo toimii yhteistyössä Seva-järjestön kanssa, joka edistää näköterveyttä ihmisille, joilla ei ole pääsyä asianmukaisen näönhuollon piiriin, esimerkiksi lapsille kehittyvissä maissa.

Modo -silmälasitModo -silmälasit

Oliver Peoples-silmälasit

Oliver Peoples sai alkunsa vuonna 1987 Los Angelesin ikoniselle Sunset Boulevardille perustetusta optikkoliikkeestä. Pian perustamisensa jälkeen liike lanseerasi oman kehysmalliston, joka ammentaa innoituksensa Los Angelesin luovasta kulttuurista: elokuvista, muodista, taiteesta ja musiikista. Mallistosta löytyy myös ripaus aitoa Hollywood-glamouria, sillä Oliver Peoplesin silmälasikehyksiä on nähty vuosien mittaan lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Mallistossa on elokuvamaailman tähdistä inspiroituneita nimikkokehyksiäkin - olisiko sinun tyylisi vaikkapa Cary Grant tai Gregory Peck?

Salt -silmälasitSalt -silmälasit

RES/REI-silmälasit

Italialainen RES/REI tunnetaan erityisesti muovikehyksistään, joissa on yllätyksellisiä väriyhdistelmiä, kiehtovan moniulotteisia muotoja ja upeita yksityiskohtia. Kehyksissä käytetty asetaattimuovi tehdään erikoisvalmisteisesti juuri RES/REI:lle, mikä takaa kehysten ainutlaatuisen tyylin. RES/REI:n silmälasikehykset valmistetaan käsityönä rakkaudella Italiassa.

RES / REI-silmälasitRES / REI-silmälasit

SALT.-silmälasit

Sea. Air. Land. Timeless. SALT.-kehykset edustavat ajatonta silmälasityyliä, jonka muotoilu saa inspiraationsa luonnosta ja sen luontevasta kauneudesta sekä pehmeän vivahteikkaista värisävyistä. SALT.in korkealaatuiset titaani- ja asetaattikehykset suunnitellaan Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa. Valikoimasta löytyy klassisen tyylikkäitä silmälasikehyksiä kaikenlaisille kasvonpiirteille laajalla kokoskaalalla.

SALT. on Suomessa myynnissä ainoastaan Keopsilla.

Salt -silmälasitSalt -silmälasit

Silhouette-silmälasit

Silhouette on jo vuosikymmenten ajan ollut ikoninen ja uraauurtava merkki erityisesti kehyksettömien, "hengettömien" silmälasien saralla. Silhouetten innovatiiviset, ultrakevyet ja materiaaleiltaan huippulaadukkaat titaanikehykset valmistetaan Itävallassa. Vuonna 2022 Silhouette saavutti tavoitteensa päästä silmälasituotannossaan hiilineutraaliksi, ja yritys kehittää toimiaan kestävän kehityksen edistämiseksi jatkuvasti.

Silhouette-silmälasitSilhouette-silmälasit

Starck- silmälasit

Ranskalainen muotoilija Philippe Starck on monialainen visionääri, jonka kädenjälki näkyy lukuisissa käyttötavaroissa, huonekaluissa ja jopa rakennuksissa. Starckin laajaan portfolioon kuuluu myös silmälasimallisto Starck Biotech Paris. Starck-kehysten suunnittelun ytimenä on biomekaniikka, jossa ihmiselle parhaiten soveltuvat teknologiset ratkaisut löytyvät luonnon esimerkkien avulla. Starck-kehysten tyyli on tarkkaan harkitun minimalistinen ja kehysten tekniset ominaisuudet hämmästyttävät innovatiivisuudellaan sekä älykkyydellään. Erityispiirteenä Starck-kehyksissä on ruuviton Biolink®-saranateknologia, jonka inspiraationa on ihmisen solisluun nivelten toiminta. Nämä monisuuntaisesti kääntyvät, joustavat saranat tuovat Starck-kehyksiin ennennäkemätöntä käyttömukavuutta.

Tom Ford-silmälasitTom Ford-silmälasit
Tom Ford -silmälasitTom Ford -silmälasit

Tarian  -silmälasit

Tarian brändi syntyi Pariisissa vuonna 2011 kun merkin suunnittelija, Jérémy Miklitarian ryhtyi seuraamaan isänsä, ikonisen Alain Miklitarianin jalanjälkiä. Merkin kehyksissä ja aurinkolaseissa yhdistyvät mitä herkullisimmalla värit ja upeat muodot.

Jopa kolme kertaa Silmo d’Or- palkinnon saaneissa kehyksissä ja aurinkolaseissa näkyy viitteitä art decoon, bauhaus estetiikkaan ja moderniin maalaustaiteeseen ja Jérémyn intohimo keramiikkataiteeseen tulee esille kehysten yksityiskohdissa. Jokaista kehystä ja aurinkolasia valmistetaan hyvin rajattu määrä.

Tom Ford-silmälasitTom Ford-silmälasit

Tom Ford

Huippumuotibrändi Tom Fordin kehykset edustavat eleganssia, glamouria ja klassista tyylikkyyttä. Tom Ford -valikoimaan sisältyy sekä vahvan graafisia statement-silmälasikehyksiä että hienostuneen ajattomia kehystyylejä.

Tom Ford-silmälasitTom Ford-silmälasit