PIILOLINSSIT SOPIVAT KAIKILLE

Nykyaikaisilla piilolinsseillä voidaan korjata kaikki näkemisen tarpeet.

Piilolinssit sopivat kaikille

Lähes kuka tahansa voi käyttää piilolinssejä. Silmälasien käyttö voi olla joissain tilanteissa hankalaa. Mikäli urheilet ja ulkoilet, silmälasit saattavat tuntua kömpelöiltä. Toisinaan pelkkä vaihtelukin piristää. Piilolinssien kanssa voit myös valita käyttöösi mitkä tahansa aurinkolasit ilman voimakkuuksia. Piilolinssit tuovat mahdollisuuden myös kosmeettisiin muutoksiin – värillisten piilolinssien avulla voit tuoda katseeseesi lisää syvyyttä tai muuttaa silmiesi väriä kokonaan.

PiilolinssitPiilolinssit

PIILOLINSSIT SOVELTUVAT MONENLAISEEN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN

  • Kertakäyttöpiilolinssit
  • Päiväkäyttöiset lyhyen vaihtovälin piilolinssit
  • Jatkuvakäyttöiset yön yli pidettävät piilolinssit
  • Monitehopiilolinssit
  • Hajataitteisuutta korjaavat piilolinssit
  • Värilliset piilolinssit

KEOPS -myymälässä opastamme juuri sinulle soveltuvien piilolinssien valinnassa ja voit kokeilla sovituslinssejä optikolla käynnin yhteydessä! Varmistamme että piilolinssit ovat sinulle sopivat ja tutkimme silmäsi säännöllisin väliajoin.

Piilolinssien käytölle ei ole ikärajaa

 

Mikäli silmäsi ovat terveet, voit käyttää piilolinssejä. Piilolinssien sopivuus silmillesi tutkitaan aina ennen piilolinssien sovitusta. Tutkimuksen tekee optikko tai silmälääkäri. Piilolinssejä saa nykyään lähes kaikille voimakkuuksille, myös hajataitteiseen silmään ja monitehoisena.

MILLAISET PIILOLINSSIT SOPIVAT SINULLE?

Erilaiset piilolinssien käyttötarpeet ja käyttöajat määrittelevät, millaiset piilolinssit ovat parhaat kenellekin.

Satunnaiselle piilolinssien käyttäjälle ja esimerkiksi matkailijalle soveltuvat kertakäyttöiset ja huolettomat piilolinssit. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat äärimmäisen vaivattomat ja helpot käyttää sillä niitä ei tarvitse huoltaa eikä puhdistaa ollenkaan. Päivittäin piilolinssejä käyttävälle löytyy monia vaihtoehtoja, esimerkiksi kuukausilinssit tai kahden viikon välein vaihdettavat linssit. Ne puhdistetaan iltaisin ja säilytetään niille tarkoitetussa kotelossa yön yli. Ympärivuorokauden käyttöön sopivat jatkuvakäyttöiset piilolinssit, kunhan silmäsi soveltuvat linsseille.

Totuttele ja aloita aina piilolinssien käyttö optikkosi ohjeita noudattamalla. Muista myös säännölliset seurantakäynnit vuosittain ja piilolinssien vaihtaminen uusiin niiden käyttöiän mukaan. Näin silmäsi pysyvät terveenä ja piilolinssisi ovat mukavan tuntuiset ja näet niillä hyvin.

HYVÄ TIETÄÄ

Piilolinssien käyttö on turvallista. Muistathan kuitenkin, että virheellinen käyttö voi vaurioittaa silmiä. Tässä muutamia tärkeitä seikkoja vastuulliseen piilolinssien käyttöön:

  • Muista hyvä käsihygienia.
  • Huolehdi piilolinssien asianmukaisesta säilytyksestä ja puhdistamisesta.
  • Älä käytä linssejä pidempään kuin sinun pitäisi.
  • Käy kerran vuodessa optikon tai silmälääkärin näöntutkimuksessa.

Varaa aika näöntutkimukseen tästä »