Jotkut puhuvat silmälaseista. Me puhumme tyylistä.

Silmälasit heijastavat kunkin omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Silmälasit ovat osa pukeutumista ja muotia – paljon enemmän kuin pelkkä näönkorjauksen apuväline. Silmälaseja käytetään myös jopa kokonaan ilman vahvuuksia! Nykyisin iso osa silmälasien käyttäjistä haluaa korostaa persoonallisuuttaan yksilöllisillä kehyksillä. Silmälaseja kannattaa olla kahdet tai useammatkin jotta voit leikitellä tyyleillä. Silmälasien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota juuri omaan värimaailmaan tyyliin – muodit muuttuvat mutta oma tyylisi säilyy. Kehyksen istuvuus kasvoilla ja niiden sopiva koko ovat myös ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä kehysvalinnassa.

KEOPS optiikan monipuolinen kehysvalikoima koostuu laadukkaista tuotteista ja upeista tuotemerkeistä.

Parhaat linssit sinulle KEOPS optiikalta

Tiesitkö, että näkökyky vastaa noin 80 % aisteistasi? Siksi olemme sitä mieltä, ​​että silmäsi ansaitsevat vain parasta.

Meillä on ilo tarjota johtavien linssivalmistajien linssit silmälaseihisi, sinun yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitynä. Näin linssit tuntuvat miellyttäviltä ja lisäksi ne myös näyttävät hyviltä sekä istuvat täydellisesti kehyksiisi.

Monet ihmiset puhuvat vielä kaksiteholinsseistä, mutta pääsääntöisesti myymme joko yksiteholinssejä tai rajattomia moniteholinssejä laajalla lukualueella.
Me KEOPS optiikassa voimme ylpeydellä tarjota asiakkaillemme uusinta tekniikkaa, joka helpottaa uusiin linsseihin tottumista ja tekniikan ansiosta linssit ovat käytössä mahdollisimman mukavat.

Linssien pintakäsittelyt

Sekä linssien hiontatekninen laatu että pintakäsittelyt varmistavat miellyttävän näkemisen.

Perusedellytyksenä on, että linsseissä on kovapinta, jolloin ne kestävät paremmin naarmuja. Linssit kannattaa ehdottomasti varustaa myös heijastamattomalla pinnoitteella joka poistaa lähes täysin linssin pinnan heijastuksia. Näin näkeminen on miellyttävää ja lasit näyttävät hyvältä. Lisäpinnoitteiden ansiosta linssit on helppo puhdistaa, ne hylkivät vettä ja likaa sekä suojaavat haitallisilta UV-säteiltä.

Yksilöllisiin linsseihin on mahdollista saada Blue Blocker – pinnoite. Tämä pinnoite parantaa kontrastia ja ennaltaehkäisee digitaalisista näytöistä heijastuvaa sinistä valoa ja sen haitallisia vaikutuksia.

Aurinkolasit omilla voimakkuuksillasi

Useimmat aurinkolasit voidaan valmistaa myös omilla vahvuuksilla. Aurinkolaseistamme löytyy runsaasti upeita vaihtoehtoja ja myös silmälasikehykset voidaan luonnollisesti valmistaa aurinkolaseiksi.

Tummenevat linssit

Auringossa tummuvat, fototrooppiset linssit soveltuvat erinomaisesti vaihtuviin valaistusolosuhteisiin ja suojaavat silmiäsi UV-säteilyn haitoilta. Tämä mahdollistaa samojen silmälasien käyttämisen kaikissa valaistusolosuhteissa. Nykyaikaisissa tummuvissa linsseissä on nopea ja huomaamaton sävymuutos ja 100 % UV-suoja sekä häikäisynesto.

Huolehdi näöstäsi

Elämä koostuu pienistä ja suurista hetkistä. Tarkka näkeminen mahdollistaa erinomaiset visuaaliset elämykset ja saat niistä kaiken irti. Kun valitset linssit KEOPS optiikasta, voit olla varma, että silmäsi saavat mitä he ansaitsevat - parasta Sinulle.

Varaa aika näöntutkimukseen »

Katso lähin KEOPS optiikan myymälä »

Katso lisää kehyksiä merkeiltä:

SALT