Aurinkolasit

Aurinkolasit eivät vain näytä hyvältä. Ne myös suojaavat silmäsi auringon haitalliselta säteilyltä ja silmävaurioita. Ne ovat siis osa tyyliäsi ja asuste mutta myös paljon enemmän. Silmälasien tapaan aurinkolasit ovat asuste ja osa pukeutumista. Aurinkolaseja kannattaakin olla useampia eri tyylisiä. Kesän 2021 trendejä ovat suuret linssikoot, näyttävät logot ja 90-luvun vaikutteet. Klassiset retrovaikutteiset mallit toimivat luonnollisesti vuodesta toiseen.

Valitessasi aurinkolasit ulkoiluun, on kyse turvallisuudesta. Ei riitä, että aurinkolasit suojaavat silmiä haitallisilta UV-säteiltä – niiden tulee myös suojata silmien ympärillä olevaa ohutta ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja tuulelta sekä sateelta. Aurinkolasit suojaavat myös oksien aiheuttamilta vakavilta silmävaurioilta ja hyönteisten osumilta silmiin esimerkiksi urheillessa.

Aurinkolasit voimakkuuksillasi

Aurinkolasit voidaan valmistaa kunkin omilla vahvuuksilla. Aurinkolaseista voimakkuuksilla hyötyvät kaikki silmälasikäyttäjät - olitpa sitten likinäköinen, kaukonäköinen tai käytät moniteholaseja.

Järkevä investointi

Suosittelemme kaikkia silmälasikäyttäjiä investoimaan aurinkolaseihin omilla voimakkuuksillaan – onhan kyse terveydestä, mukavuudesta, näyttävyydestä ja näkemisestä. Mikäpä sen mukavampaa kuin istua aurinkoisina päivinä lukemassa hyvää kirjaa tai kirjoittaa tekstiviestejä laadukkaat aurinkolasit silmillään.

Yleisiä vinkkejä aurinkolaseihin

Optikko opastaa sinulle sopivien aurinkolasien valinnassa. Polarisoidut linssit suojaavat myös esimerkiksi veden, lumen tai muiden kiiltävien pintojen aiheuttamilta heijastuksilta. Kovapinnoitteiset linssit kestävät kulutusta ja paremmin. Heijastuksenestopinta auttaa sinua näkemään aurinkolaseilla vielä paremmin ja lisää näkömukavuutta. Aurinkolaseissa käytettävät peilipinnat, paitsi näyttävät hyvältä, parantavat kontrastia. Linssien väri kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Laadukkaissa aurinkolaseissa on aina täydellinen UV-suoja.

KEOPS optiikka tarjoaa laajan valikoiman aurinkolaseja, jotka on mahdollisuus tilata omilla voimakkuuksillasi. Kesän 2022 aurinkolasimerkkejämme ovat muun muassa Balenciaga, CELINE, Chanel, Dita, Dior, Gucci, Masunaga, Oakley, Persol, Ray-Ban, Res / Rei, SALT. ja ja Tom Ford.

Lue lisää näöntutkimuksesta ja varaa aikaa täällä »

Etsi lähin KEOPS optiikka »

Katso lisää aurinkolaseja merkeiltä:

Persol