Laadukkaat silmälasilinssit sinulle Keopsilta

Tiesitkö, että näkökyky vastaa noin 80 % aisteistasi? Siksi olemme sitä mieltä, ​​että silmäsi ansaitsevat vain parasta.

Yksilölliset linssit

Meillä on ilo tarjota johtavien linssivalmistajien linssit silmälaseihisi, sinun yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitynä. Näin linssit tuntuvat miellyttäviltä ja lisäksi ne myös näyttävät hyviltä sekä istuvat täydellisesti kehyksiisi.

Monet ihmiset puhuvat vielä kaksiteholinsseistä, mutta pääsääntöisesti myymme joko yksiteholinssejä tai rajattomia moniteholinssejä laajalla lukualueella.
Me KEOPS optiikassa voimme ylpeydellä tarjota asiakkaillemme uusinta tekniikkaa, joka helpottaa uusiin linsseihin tottumista ja tekniikan ansiosta linssit ovat käytössä mahdollisimman mukavat.

Linssien pintakäsittelyt

Sekä linssien hiontatekninen laatu että pintakäsittelyt varmistavat miellyttävän näkemisen.

Perusedellytyksenä on, että linsseissä on kovapinta, jolloin ne kestävät paremmin naarmuja. Linssit kannattaa ehdottomasti varustaa myös heijastamattomalla pinnoitteella joka poistaa lähes täysin linssin pinnan heijastuksia. Näin näkeminen on miellyttävää ja lasit näyttävät hyvältä. Lisäpinnoitteiden ansiosta linssit on helppo puhdistaa, ne hylkivät vettä ja likaa sekä suojaavat haitallisilta UV-säteiltä.

Yksilöllisiin linsseihin on mahdollista saada Blue Blocker – pinnoite. Tämä pinnoite parantaa kontrastia ja ennaltaehkäisee digitaalisista näytöistä heijastuvaa sinistä valoa ja sen haitallisia vaikutuksia.

Tummentavat linssit

Auringossa tummuvat, fototrooppiset linssit soveltuvat erinomaisesti vaihtuviin valaistusolosuhteisiin ja suojaavat silmiäsi UV-säteilyn haitoilta. Tämä mahdollistaa samojen silmälasien käyttämisen kaikissa valaistusolosuhteissa. Nykyaikaisissa tummuvissa linsseissä on nopea ja huomaamaton sävymuutos ja 100 % UV-suoja sekä häikäisynesto.

Nyt uutta: Valoälykkäät Transitions® -linssit.

Huolehdi näöstäsi

Elämä koostuu pienistä ja suurista hetkistä. Tarkka näkeminen mahdollistaa erinomaiset visuaaliset elämykset ja saat niistä kaiken irti. Kun valitset linssit KEOPS optiikasta, voit olla varma, että silmäsi saavat mitä he ansaitsevat - parasta Sinulle.