Tuotteen palautus

Alta löydät ohjeet verkkokauppatilausten palauttamiseen. Palautusoikeus on 30 vuorokautta ja koskee kaikkia avaamattomia piilolinssituotteita. Palautukseen täytyy aina liittää lähetyksen mukana tullut palautuslomake. Tuotteiden palauttaminen on maksutonta ja voit palauttaa tuotteet joko myymälään tai tilauksen yhteydessä valitsemasi kuljetuspalvelun tarjoamien palautusvaihtoehtojen mukaisesti. Emme vastaanota palautuksia Matkahuollon kautta.  

Huolehdithan, ettei lasku ehdi erääntyä ennen palautusta. Tilaukseen liittyy aina maksuvelvollisuus, joka perustuu kuluttajasuojalakiin. 

Huomioithan, että palautuslomakkeella ei voi vaihtaa palautettua tuotetta uuteen.

Näin teet palautuksen

Posti: 

Lähetä palautuslomake yhdessä tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa ja liimaa valmiiksi tulostettu palautustarra paketin päälle.  

Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Pyydä ja säilytä palautuksesta kuitti, jossa on paketin seurantatunnus, jotta pääsemme tarvittaessa seuraamaan lähetystäsi, kunnes paketti on saapunut meille. Näin et ole vastuussa paketista, jos se katoaa kuljetuksessa. 
 
Huom! Jos et käytä mukana saapunutta valmiiksi maksettua palautustarraa, olet vastuussa tuotteista, kunnes ne saapuvat varastollemme. 
 
Postin sijaan voit palauttaa tuotteet myös suoraan myymälään. Huomioithan, että palautuslomake tulee toimittaa silloinkin täytettynä lähetyksen kanssa.  
 
Jos palautat postitse ilman palautustarraa, kirjaa osoitteeksi: 

Asiakaspalautus sopimus 645935 

Instru Optiikka Oy 

PL 7380 

00002 HELSINKI 


Budbee: 

Varaa palautuksen nouto Budbeen omasta sovelluksesta, pakkaa tuotteet vastaavanlaiseen pakkaukseen, jossa lähetys saapui ja varmista, että paketti on suljettu tiiviisti. Budbee huolehtii kaikesta muusta; sinun ei tarvitse tulostaa osoitelappuja. Voit itse valita, ojennatko paketin kuljettajalle käteen vai jätätkö sen ovelle, josta kuljettaja poimii sen häiritsemättä sinua lainkaan. 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotepalautuksesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@keops.fi.