Näöntutkimus - turvaa silmiesi terveys

Hyvä näkö ja hyvä silmien terveys on äärimmäisen tärkeää, silmät välittävät jopa 80 prosenttia tuntemuksistamme.

KEOPS optiikan optikot ja silmälääkäripalvelut tarjoavat näkemiset ratkaisut niin yksiteho-, moniteho- kuin

piilolinssien käyttäjille kuin myös aurinkolaseihin voimakuuksilla tai ilman.

TARKKA NÄKÖ - SUURIA VISIOITA

Ennen silmälasien tai piilolinssien valintaa on tietenkin tehtävä perusteellinen näöntutkimus. Teemme mittauksia ja testejä, joiden avulla saamme parhaat edellytykset optimaaliseen näkemiseen.

Kumpaakin silmää ohjaa kuusi silmän liikuttajalihasta, joiden yhteistoiminnalla saavutetaan yhtenä näkeminen ja syvyyshahmottaminen. Silmälääkäri tai optikko tutkii, että tämä järjestelmä toimii kuten pitääkin.

Optikon tekemässä näöntutkimuksessa tutkimme mm. kauko- ja lähinäön, silmien välisen yhteistoiminnan ja -tasapainon sekä mittaamme silmänpaineen.

AJAN KULUESSA NÄKÖKYKY HEIKKENEE

Silmän mykiön mukautumiskyky heikkenee iän myötä. Myös näöntarkkuus, hämäränäkö-, syvyysnäkö- ja värien erottelukyky heikkenevät. Väsyvätkö silmäsi lukiessa tai tehdessäsi tarkkaa työtä tai koetko näkemisen tietyissä tilanteissa haasteelliseksi? Asia voidaan hoitaa kuntoon.

Varaa aika näöntutkimukseen »

ERITYISTYÖLASIT

Saat meiltä myös työnäkemisen palvelut. Työnäkemiseen erikoistuneet optikkomme määrittävät esimerkiksi näyttöpäätetyössä tarvittavat erityistyölasit. Meillä on myös kattava kehysvalikoima työlaseja, joista erityistyölasien osalta laskutamme kehyksen kokonaan työnantajalta sopimuksen puitteissa.

Työnantajan on kustannettava työntekijälle erityistyölasit, jos optikon tai silmälääkärin lausunnosta selvästi ilmenee, että yleiskäyttöön tarkoitetut silmälasit eivät ole työhön sopivat ja että työntekijä tarvitsee toiset, erilliset silmälasit näyttöpäätetyöhön. Yrityksen panostaminen henkilökunnan näköergonomiaan parantaa tutkitusti suoriutumista työssä.

Kiinnostuitko Keopsin työnäköpalveluista ja yrityssopimuksista? Täytä yhtedenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä. Saat käyttöösi Keopsin tarjoaman erityistyölasien hankintaoppaan.

Varaa aika näöntutkimukseen » 
Täytä yhteydenottolomake »

SILMÄNPAINEEN MITTAUS

Optikkomme mittaavat silmänpaineen aina näöntutkimuksen yhteydessä. Mikäli optikon tekemät tutkimukset vähänkään viittaavat silmänpainetautiin, hän ohjaa sinut silmälääkärille.
Glaukooma eli silmänpainetauti on salakavala silmäsairaus, joka silmät säännöllisesti tutkimalla voidaan havaita jo taudin varhaisessa vaiheessa. Tällöin sairautta voidaan helposti pitää loitolla lääkityksellä.

SILMÄNPOHJANKUVAUS

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta ja nyt voimme kartoittaa nopealla ja helpolla toimenpiteellä mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, iän myötä tapahtuvia. KEOPS optiikka käyttää silmänpohjakuvauksessa alan uusinta teknologiaa. Ainutlaatuinen Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen silmänpohjakamera kuvaa vain 15 % silmän verkkokalvosta.

Lue lisää silmän­pohjan­kuvauksesta »

TARJOAMME TURVALLISUUTTA

KEOPS optiikasta saat sekä optikon että silmälääkärin palvelut.
Kun keskität kaikki optikon ja silmälääkärin tekemät tutkimukset KEOPS optiikalle, pystymme seuraamaan silmiesi kehitystä iän ja ajan kuluessa.

Varaa aika näöntutkimukseen »

HINNASTO

Näöntutkimus 40 € 
sisältää mikroskopoinnin, piilolinssien sovituksen ja koeparit

Näöntutkimus ja silmänpohjankuvaus 60 €

Näöntutkimus, silmänpohjankuvaus ja kuivasilmäkartoitus 70 €

Silmänpohjankuvaus 40 €

Kuivasilmäkartoitus 40 €

Piilolinssisovitus, vähintään 1 ostos/vuosi 0 €
sisältää tutkimuksen, sovituksen ja kokeilulinssit

Piilolinssisovitus, muut 35 €
sisältää tutkimuksen, sovituksen ja kokeilulinssit

Silmänpaineenmittaus 10 €