KEOPS-karkkipäivät

Julkaistu 6.10.2023

Andy Wolf Keopsin Karkkipäivillä 17.-18.11.

Andy Wolfin lähtökohtana on valmistaa yksilöllisiä ja innovatiivisia silmälasi- ja aurinkolasikehyksiä vaalien käsityöperinnettä sekä korkeaa laatua. Kehykset valmistetaan käsityönä Itävallassa ja Ranskassa käyttäen Euroopassa tuotettuja ensiluokkaisia materiaaleja. Tule löytämään itsellesi uusi tyyli Andy Andy ihastuttavasta valikoimasta!

Andy Wolf -mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Keops Lasipalatsissa perjantaina 17.11. klo 14-19 ja lauantaina 18.11. klo 10-18.

Götti Keopsin Karkkipäivillä 8.-9.11.

Göttin kehyksille on ominaista minimalistinen, tasapainoinen muotoilu sekä uskomaton keveys. Göttin valikoimaan kuuluu sekä titaanista että asetaattimuovista valmistettuja kehyksiä, ja uutena Keopsille saapuvat nyt myös Götti Dimension -malliston 3D-tulostetut silmälasikehykset!

Dimension-mallistossa Göttin vähäeleinen tyyli yhdistyy urbaanin innovatiiviseen ilmeeseen. Götti Dimension -kehykset ovat äärimmäisen kevyitä sekä kestäviä, ja kehysten materiaalina käytetty pulverimainen polyamidi antaa niille niiden tunnistettavan, samettimaisen mattapinnan.

Nykyaikaisen additiivisen 3D-tulostustekniikan myötä Götti Dimension -kehykset voidaan valmistaa pienissä erissä ja käytännössä ilman hukkamateriaalin syntymistä. Götti Dimension -malliston kehykset valmistetaan kokonaisuudessaan Göttin omalla tehtaalla Sveitsissä.

Göttin mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Helsingissä Esplanadilla keskiviikkona 8.11. klo 13-18.30

Tampereella torstaina 9.11. klo 12-18 

RES/REI Keopsin Karkkipäivillä 7.-9.11.

RES/REI tuo tervehdyksen Italiasta, rakkaudella! Olipa kyse kehysten kekseliäistä väriyhdistelmistä, muotojen linjakkaasta viimeistelystä tai aisojen hienovaraisista koristeista, tekevät näiden kehysten pienet yksityiskohdat suuren vaikutuksen.

RES/REI:n valikoimaan kuuluu useita erilaisia teemamallistoja, jotka ovat saaneet inspiraatiota esimerkiksi kukista, jalokivistä, veistoksista ja arkkitehdeistä. Teemoihin sopien kehyksistä löytyy sekä kevyen aistikasta että vahvan geometrista tyyliä.

RES/REI-kehykset valmistetaan käsityönä Italiassa ja niissä käytetyt asetaattimuovin sävyt ja väriyhdistelmät suunnitellaan yksinoikeudella RES/REI:lle. RES/REI-kehykset saavat takuulla aikaan ihastuneita reaktioita, tervetuloa tutustumaan!

RES/REI -mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Helsingissä Lasipalatsissa tiistaina 7.11. klo 13-19

Helsingissä Esplanadilla keskiviikkona 8.11. klo 13-18.30

Tampereella torstaina 9.11. klo 12-18 

l.a.Eyeworks Keopsin Karkkipäivillä 16.10.-3.11.

Aurinkoisessa Kaliforniassa Barbara McReynoldsin and Gai Gherardin suunnittelemat l.a.Eyeworks-kehykset ja aurinkolasit tunnistaa rohkeista muodoistaan, mielikuvituksellisista materiaaleista ja ilmeikkäästä värinkäytöstä. Laadukkaat asetaatti- ja metallimateriaalit muokataan teknologian ja käsityön yhdistelmällä omintakeisiksi ja yksilöllisiksi kehyksiksi. l.a.Eyeworks on pukenut monien julkkisten, esiintyjien, taiteilijoiden ja urheilijoiden kasvoja, mutta brändin perimmäinen tavoite on löytää asiakkaalle kehys, joka ei ole pintamuotia vaan kehys, joka vahvistaa käyttäjänsä persoonaa ja omaa tyyliä. SS23- mallisto tarjoaa jälleen upeita eksklusiivisia kuoseja, väriyhdistelmiä, innovatiivisia valmistustekniikoita ja rohkeita muotoja. l.a.Eyeworks tuo pilkettä katseeseen.

l.a.Eyeworksin mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Tampereella 16.-21.10. 

Helsingissä Esplanadilla 23.-28.10. 

Helsingissä Lasipalatsissa  30.10.-4.11.

Tarian Keopsin karkkipäivillä

Tarian brändi syntyi Pariisissa vuonna 2011 kun merkin suunnittelija, Jérémy Miklitarian ryhtyi seuraamaan isänsä, ikonisen Alain Miklitarianin jalanjälkiä. Merkin kehyksissä ja aurinkolaseissa yhdistyvät mitä herkullisimmalla värit ja upeat muodot.

Jopa kolme kertaa Silmo d’Or- palkinnon saaneissa kehyksissä ja aurinkolaseissa näkyy viitteitä art decoon, bauhaus estetiikkaan ja moderniin maalaustaiteeseen ja Jérémyn intohimo keramiikkataiteeseen tulee esille kehysten yksityiskohdissa. Jokaista kehystä ja aurinkolasia valmistetaan hyvin rajattu määrä.

Tarian mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Helsingissä Lasipalatsi 16.-18.10. 

Helsingissä Esplanadi 19.-21.10.

Tampereella  26.-28.10.

Tom Ford Eyewear karkkipäivät Lasipalatsin myymälässä 25.-28.10.

Lasipalatsin karkkipäivillä esillä upea ja näyttävä Tom Ford Eyevear mallisto.

Tom Ford Eyewear Keopsin Karkkipäivillä:

Keops Lasipalatsi 25.-28.10 

Huippumuotibrändi Tom Fordin kehykset ja aurinkolasit ovat sekoitus eleganssia, glamouria ja korkeaa laatua. Niiden ajattoman hienostunut muotoilu viimeistelee käyttäjänsä tyylin joka tilanteessa. Tom Ford -valikoimasta löytyy sekä vahvoja graafisia statement-silmälasikehyksiä että hienostuneen ajattomia kehystyylejä.

Päivitä tyylisi syksyyn näyttävillä Tom Ford kehyksillä - Tervetuloa Lasipalatsin myymäläämme tutustumaan Tom Ford -valikoimaamme.

SALT. -karkkipäivät 9.-13.10.

Syksyn 2023 SALT.-uutuudet johdattelevat lämpimän maanläheisiin tunnelmiin vähäeleisen vaikuttavalla, luonnon maisemien kauneudesta inspiroituneella tyylillään.

SALT.-kehysten materiaalina käytetyissä asetaattimuoveissa toistuvat nyt esimerkiksi hehkuvien aavikkovuoristojen, rantaan lyövien meren aallokoiden ja lempeästi hiipuvan pastellisen aamuruskon sävyt. Vivahteikkaat värit antavat SALT.-kehyksille hienovaraisen viimeistelyn ja korostavat niiden ajatonta, vaivatonta tyylikkyyttä.

SALT. -mallisto on esittelyssä Keopsin Karkkipäivillä:

Tampereella maanantaista 9.10. klo 10-18

Helsingissä Esplanadilla tiistaista keskiviikoon 10.-11.10. klo 10-18.30

Helsingissä Lasipalatsissa torstaista perjantaihin 12.-13.10. klo 10-19 

Mukana mallistossa on myös valikoima päivitettyjä titaanikehysmalleja, joiden uudenlaiset kontrastiväriset asetaattiyksityiskohdat yllättävät ja ihastuttavat.

SALT.-aurinkolaseissa nähdään viitteitä ikonisista vintage-tyyleistä. Kehysten vahvat, kasvonpiirteitä korostavat siluetit huokuvat määrätietoista asennetta. Aurinkolasien polarisoidut linssit eri sävyissä tarjoavat sekä yksilöllistä tyyliä että erinomaista suojaa auringon häikäisyltä.

Vaihtuvien trendien sijaan SALT. vaalii ajattoman hienostunutta tyyliä, korkeaa laatua sekä erinomaista käyttömukavuutta. SALT.-silmälasikehykset ja aurinkolasit suunnitellaan Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa. Laajasta SALT.-kehysvalikoimasta voit hyvinkin löytää elämäsi kehykset ja luottotyylin kaikkiin tilanteisiin.