Aurinkolasimerkit

Andy Wolf-aurinkolasit

Andy Wolfin filosofiana on valmistaa yksilöllisiä, innovatiivisia ja ajanmukaisia silmälasi- ja aurinkolasikehyksiä vaalien käsityöperinnettä sekä korkeaa laatua. Kehykset valmistetaan käsityönä Itävallassa ja Ranskassa käyttäen Euroopassa tuotettuja materiaaleja. Andy Wolfin muovi- ja metallikehykset ovat koristaneet myös monien kansainvälisten julkisuuden henkilöiden kasvoja.

Andy Wolfin kehykset kuuluvat ainoastaan Helsingin Lasipalatsin myymälämme valikoimaan.

Andy Wolf-aurinkolasitAndy Wolf-aurinkolasit
Andy Wolf-logoAndy Wolf-logo

Balenciaga-aurinkolasit

Balenciaga on yksi muotimaailman rohkeimmista suunnannäyttäjistä ja trendien luojista. Keopsin valikoimiin kuuluvat Balenciagan aurinkolasit, joissa ylellinen luksus yhdistyy katumuodin näyttävyyteen. Balenciagan rohkeasti muotoillut, perinteitä rikkovat asetaattimuovi- ja metallikehykset todella erottuvat massasta. 

Balenciaga-aurinkolasitBalenciaga-aurinkolasit
Balenciaga-logoBalenciaga-logo

Celine-aurinkolasit

Luksusmuotibrändi Celinen silmälasikehykset ovat pariisilaisittain chic! Celinen kehysmallistoihin kuuluu sekä vahvoja muovikehyksiä että elegantteja, kevyitä metallikehyksiä. Celinen selkeälinjainen sekä hienostunut tyyli viimeistelee itsevarman ja laatutietoisen lookin.

Celine-aurinkolasitCeline-aurinkolasit
Celine-logoCeline-logo

Chanel-aurinkolasit

Ranskalaisen luksusmuotitalo Chanelin aurinkolasimallisto huokuu hienostuneisuutta. Chanelin kehykset ovat linjakkaita ja hienovaraisin yksityiskohdin viimeisteltyjä. Monelle muotitietoiselle Coco Chanelin nimikirjaimista muodostettu monogrammilogo on ajattoman tyylikkyyden tae.

Chanelin kehykset kuuluvat ainoastaan Helsingin Esplanadin myymälämme valikoimaan. 

Chanel-aurinkolasitChanel-aurinkolasit
Chanel-logoChanel-logo

Dior-aurinkolasit

Dior on ranskalaisen haute couturen keskeisimpiä nimiä. Jo 1940-luvulla hienostuneen ylellisestä naistenmuodista tunnetuksi nousseen Diorin tyyli on vuosien varrella kehittynyt rohkeasti uraauurtavan moderniin suuntaan. Diorin mallistossa kehykset ovat erottuvia ja kookkaita. Mallistosta löytyy niin suorakulmaisia, pyöreitä kuin perhosmaisiakin kehysmuotoja ja värimaailma on usein voimakas ja tumma.

Dior-logoDior-logo

Dita-aurinkolasit

Dita Eyewear tarjoaa superluksusta yksilöllisiä aurinkolaseja etsivälle. Ditan käsityönä Japanissa valmistettujen kehysten tekninen toteutus on huippuluokkaa ja materiaalit korkealaatuisia. Ditan valikoimiin kuuluu sekä kevyitä titaanikehyksiä että vahvoja muovikehyksiä.

Ditan kehykset ja aurinkolasit löydät Suomessa vain Keopsilta!

Dita-aurinkolasitDita-aurinkolasit
Dita-logoDita-logo

L.A. Eyeworks-aurinkolasit

: L.A. Eyeworksin kehykset suunnitellaan Los Angelesissa Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa ja Italiassa."A face is like a work of art. It deserves a great frame." L.A.Eyeworksin motto kiteyttää brändin suunnittelufilosofian: Kasvot ovat kuin taideteos, joka ansaitsee upeat kehykset. L.A. Eyeworksin leikkisät, värikkäät ja persoonalliset kehykset ovat omiaan heille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Mallistosta löytyy niin pyöreitä, kulmikkaita, kissamaisia kuin monikulmaisiakin kehyksiä.: L.A. Eyeworksin kehykset suunnitellaan Los Angelesissa Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa ja Italiassa.

L.A.Eyeworks aurinkolasit ovat myynnissä ainostaan Helsingin Esplanadin myymälässä.

L.A. Eyeworks-aurinkolasitL.A. Eyeworks-aurinkolasit
L.A. Eyeworks-logoL.A. Eyeworks-logo

Oakley-aurinkolasit

Oakleyn suunnittelu perustuu suorituskykyyn, tekniseen osaamiseen ja designiin. Oakleyn aurinkolasien voidaan katsoa olevan maailman edistyksellisimpiä laseja. Jim Jannard perusti Oakleyn vuonna 1975 tavoitteenaan luoda ensiluokkaisia tuotteita huippu-urheilijoille. Keveät materiaalit ja hyvä istuvuus ovat erittäin tärkeitä Oakley-aurinkolasien ominaisuuksia.

Oakley-aurinkolasitOakley-aurinkolasit
Oakley-logoOakley-logo

Oliver Peoples-aurinkolasit

Oliver Peoples sai alkunsa vuonna 1987 Los Angelesin ikoniselle Sunset Boulevardille perustetusta optikkoliikkeestä. Pian perustamisensa jälkeen liike lanseerasi oman kehysmalliston, joka ammentaa innoituksensa Los Angelesin luovasta kulttuurista: elokuvista, muodista, taiteesta ja musiikista. Merkin kehysten valmistuksessa on keskitytty erityisesti yksityiskohtiin, materiaalien erinomaisuuteen ja käsityön tarkkuuteen.

Oliver Peoples -aurinkolasitOliver Peoples -aurinkolasit
Oakley-logoOakley-logo

Persol-aurinkolasit

Italian vertaansa vailla oleva luovuuden perinne on muovannut myös Persol'in näkemystä ja visiota tulevaisuudesta. Hienostunut muotoilu on polveutunut erottuvaksi osaksi Persolin tuotteisiin uhmaten aikaa.

Persol-aurinkolasitPersol-aurinkolasit
Persol-logoPersol-logo

Ray-Ban-aurinkolasit

Bausch & Lomb on perustanut Ray-Ban -brändin vuonna 1937. Tuotemerkki myytiin vuonna 1999 italialaiselle Luxottica Groupille.

Ray-Banin Aviator-mallisia aurinkolaseja suunniteltiin alun perin Yhdysvaltain armeijan ilmavoimille tyylikkäiksi laseiksi lentäjien silmien suojaksi. Vuonna 1952 julkaistiin nykyäänkin hyvin suosittu Wayfarer-malli. Ray-Banin mallistoja kuvaa rento ja urbaani elämäntyyli.

Myymälöissämme on kattava valikoiman Ray-Ban aurinkolaseja.

Ray-Ban-aurinkolasitRay-Ban-aurinkolasit
Ray-Ban-logoRay-Ban-logo

RES/REI-aurinkolasit

Italialainen RES/REI tunnetaan erityisesti muovikehyksistään, joissa on yllätyksellisiä väriyhdistelmiä, kiehtovan moniulotteisia muotoja ja upeita yksityiskohtia. Kehyksissä käytetty asetaattimuovi tehdään erikoisvalmisteisesti juuri RES/REI:lle, mikä takaa kehysten ainutlaatuisen tyylin. RES/REI:n kehykset valmistetaan käsityönä rakkaudella Italiassa.

RES / REI-aurinkolasitRES / REI-aurinkolasit
RES / REI -logoRES / REI -logo

SALT.-aurinkolasit

Sea. Air. Land. Timeless. SALT.-kehykset edustavat ajatonta tyyliä, jonka muotoilu saa inspiraationsa luonnosta ja sen luontevasta kauneudesta sekä pehmeän vivahteikkaista värisävyistä. SALT.in korkealaatuiset titaani- ja asetaattikehykset suunnitellaan Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa. Valikoimasta löytyy klassisen tyylikkäitä kehyksiä kaikenlaisille kasvonpiirteille laajalla kokoskaalalla.

SALT. on Suomessa myynnissä ainoastaan Keopsilla.

SALT. -aurinkolasitSALT. -aurinkolasit
SALT. -logoSALT. -logo

Tom Ford-aurinkolasit

Huippumuotibrändi Tom Fordin kehykset edustavat eleganssia, glamouria ja klassista tyylikkyyttä. Tom Ford -valikoimaan sisältyy sekä vahvan graafisia statement-kehyksiä että hienostuneen ajattomia kehystyylejä.

Tom Ford-aurinkolasitTom Ford-aurinkolasit
Tom Ford-logoTom Ford-logo