Laadukkaat aurinkolasilinssit sinulle Keopsilta

Aurinkolasit voidaan valmistaa kunkin omilla vahvuuksilla. Aurinkolaseista voimakkuuksilla hyötyvät kaikki silmälasikäyttäjät - olitpa sitten likinäköinen, kaukonäköinen tai käytät moniteholaseja.

Järkevä investointi

Suosittelemme kaikkia silmälasikäyttäjiä investoimaan aurinkolaseihin omilla voimakkuuksillaan – onhan kyse terveydestä, mukavuudesta, näyttävyydestä ja näkemisestä. Mikäpä sen mukavampaa kuin nähdä tarkasti kauas, istua aurinkoisina päivinä lukemassa hyvää kirjaa tai kirjoittaa tekstiviestejä laadukkaat aurinkolasit silmillään.

Optikko opastaa sinulle sopivien aurinkolasien valinnassa. Polarisoidut linssit suojaavat myös esimerkiksi veden, lumen tai muiden kiiltävien pintojen aiheuttamilta heijastuksilta. Kovapinnoitteiset linssit kestävät kulutusta paremmin. Heijastuksenestopinta auttaa sinua näkemään aurinkolaseilla vielä paremmin ja lisää näkömukavuutta. Aurinkolaseissa käytettävät peilipinnat, paitsi näyttävät hyvältä, parantavat kontrastia. Linssien väri kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Laadukkaissa aurinkolaseissa on aina täydellinen UV-suoja.

KEOPS optiikka tarjoaa laajan valikoiman aurinkolaseja, jotka on mahdollista tilata omilla voimakkuuksillasi. Kesän 2023 aurinkolasimerkkejämme ovat muun muassa Balenciaga, Bottega Veneta, CELINE, Chanel, Dita, Dior, Masunaga, Oakley, Persol, Ray-Ban, Res / Rei, SALT. ja Tom Ford.

Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja

Auringon valo sisältää suuren määrän UV-säteilyä. Moni ei kuitenkaan tiedä, että UV-säteilylle altistuu myös pilvisellä säällä – ja jopa sisätiloissa. Aurinkoisella säällä silmiin heijastuu erityisen paljon säteilyä lumesta, jäästä, vedestä ja vaaleasta hiekasta sekä ilmassa leijuvista hiukkasista. Runsas UV-säteilylle altistuminen on haitallista, sillä se nopeuttaa harmaakaihin syntyä ja verkkokalvon rappeutumista.
 
Säteily heijastuu voimakkaasti vaaleista pinnoista. Siksi esimerkiksi urheillessa, autoillessa sekä vesillä liikkuessa ja hiekkarannalla oleskellessa silmät kannattaa suojata aurinkolaseilla. Kerro omasta aurinkolasitarpeestasi ja yleisimmistä käyttötilanteistasi optikolle. Hän auttaa sinua sopivien aurinkolasien valinnassa. Tiesithän myös, että nykyään useat silmälasilinssit ja piilolinssitkin suodattavat UV-säteilyä.

Aurinkolasien linssiväri

Linssiväri kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan.  Yleisimmät värit ovat ruskea ja harmaa.

Ruskeat linssit suodattavat parhaiten sinistä valoa ja parantavat kontrasteja eli näet ympäristön kirkkaasti myös pilvisellä säällä. Ruskeat linssit ovat yleensä hyvät autoilussa.

Harmaat linssit helpottavat näkemistä tehokkaasti kirkkaissa olosuhteissa ja pitävät värimaailman neutraalina. Harmaat linssit ovat käytännölliset esimerkiksi vesillä. Mitä herkemmät silmät, sitä tummemmat linssit ovat paremmat.

Vihreä-harmailla linsseillä värit pysyvät aidoimmillaan, valot ja varjot erottuvat hyvin.

Näiden peruslinssien lisäksi löydät meiltä myös muita värivaihtoehtoja erilaisiin sää- ja valaistusolosuhteisiin tai muihin tarpeisiin. Esimerkiksi keltaiset linssit voivat sopia hyvin lasketteluun ja golfaamiseen. Vaaleanpunaiset linssit voivat sopia parhaiten käyttäjän tyyliin, mutta myös parantaa syvänäköä. Henkilökuntamme auttaa sinua myymälässä löytämään juuri sinun käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivat aurinkolasilinssit.

Pinnoitteet

Polarisoiva pinnoite on tehokas suoja häikäistymistä vastaan vaativassa käytössä. Polarisoituja aurinkolaseja suositellaan erityisesti vesillä liikkujille, autoilijoille sekä talviurheiluun sillä ne poistavat heijastuksia esimerkiksi märältä asfaltilta sekä veden ja hangen pinnalta. Polarisoidut linssit ovat erityisen hyvät vesillä, sillä niiden avulla myös veden alle näkeminen on helpompaa.

Kovapinnoite ehkäisee naarmuja ja pidentää linssien käyttöikää sekä on miellyttävä käytössä. Heijastuksenestopinnoite vähentää silmien rasitusta ja lisää mukavuutta ja tarkkuutta näkemiseen.

Aurinkolasien peilipinta

Peilipintaisia linssejä löytyy kahdenlaisia: täysin peilimäisiä linssejä ja puolipeilimäisiä linssejä, joista silmä näkyy jonkin verran läpi. Peilipintaväreinä saat meiltä muun muassa sinistä, vaaleanpunaista, kultaista ja hopeista.
 
Peilipintaisten linssien valinta voi perustua tyyliseikkoihin, mutta tärkeä ominaisuus on se, että peilipinta läpäisee valoa tavallista aurinkolasilinssiä vähemmän eli silmät on paremmin suojattu kirkkaalta valolta. Peilipintaiset aurinkolasit voivat olla hyödylliset esimerkiksi jäillä liikkuessa.