Myymälämme ovat avoinna

Julkaistu 16.06.2020

Hyvä asiakkaamme,


Keops-myymälämme ovat jälleen avoinna palvellaksemme sinua yksilöllisissä näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa.

Päädyimme sulkemaan omat myymälämme huhtikuun alussa koronavirustilanteen vuoksi. Toukokuun alusta alkaen olemme avanneet myymälöitämme vaiheittain. Tällä olemme halunneet varmistaa, että uudet koronavirustilanteeseen mukautetut toimintatapamme tekevät asioinnista mahdollisimman turvallista sekä sinulle että henkilökunnallemme.


Avasimme Helsingin Esplanadin myymälän toukokuun lopussa. Keops Lasipalatsi on puolestaan ollut avoinna rajoitetusti pidemmän aikaa. Nyt, kun myös Tampereen myymälämme on avoinna, palvelemme sinua kaikissa kolmessa liikkeessämme. Avoinna olevien myymälöiden aukioloajat näet myymäläkohtaisilta sivuilta. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut.


Lisätietoa uusista toimintatavoistamme ja koronaviruksen vaikutuksesta Keops-ketjun toimintaan on koottu ohjesivullemme. Osa toimintatavoista on otettu käyttöön jo ennen myymälöiden sulkemista ja osa tulee käyttöön vaiheittain.


Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17 osoitteessa asiakaspalvelu@keops.fi. Tavoitat meidät myös chat-palvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme.


Lämpimästi tervetuloa asioimaan kanssamme! Ihana nähdä jälleen!