L.A.Eyeworks uutuudet f/w22

Julkaistu 15.10.2022

"A FACE IS LIKE A WORK OF ART. IT DESERVES A GREAT FRAME."
L.A.Eyeworksin motto kiteyttää brändin suunnittelufilosofian: Kasvot ovat kuin taideteos, joka ansaitsee upeat kehykset.

Barbara McReynoldsin ja Gai Gherardin vuonna 1979 perustama L.A.Eyeworks on haastanut silmälasikehysten suunnittelun normeja jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Ystävysten visiona on luoda mielikuvituksekkaita, jopa provosoivia kehyksiä, jotka ylistävät ihmisten yksilöllisyyttä ja monimuotoisuutta.

L.A.Eyeworksin leikkisät, värikkäät ja persoonalliset silmälasikehykset ovatkin omiaan heille, jotka eivät pelkää erottua joukosta ja ilmaista omaa tyyliään. Vuosien mittaan L.A.Eyeworksin kehykset ovat koristaneet myös monien julkisuuden henkilöiden, kuten muusikoiden, taiteilijoiden ja näyttelijöiden kasvoja.

Mallistosta löytyy niin pyöreitä, kulmikkaita, kissamaisia kuin monikulmaisiakin silmälasikehyksiä upeissa väreissä ja näyttävillä kuoseilla. Syksyn 2022 uutuudet jatkavat tällä omintakeisella tyylillä. Tarjolla on sekä vahvalinjaisen geometrisia kehyksiä rohkean erottuvissa väriyhdistelmissä että iloisen koristeellisia, karkkimaisen ihastuttavia luomuksia. Kehysten materiaaleina käytetään korkealaatuista asetaattimuovia, titaania sekä terästä. 

L.A.Eyeworksinkehykset suunnitellaan Los Angelesissa Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa. L.A.Eyeworks tekee myös tiivistä yhteistyötä monien luovan alan ammattilaisten kanssa. Esimerkiksi merkin silmälasikoteloissa ja silmälasiliinoissa on nähtävissä useiden taiteilijoiden sekä muotoilijoiden kädenjälkeä.

L.A.Eyeworksin ilmeikkäiden kehysten tyyli suorastaan herää eloon käyttäjiensä kasvoilla. Tule tutustumaan ja löydä juuri oikeat kehykset upealle, yksilölliselle itsellesi!

L.A.Eyeworksin esittelypäivät myymälöissämme:

Helsinki Esplanadi ma-la 17.-22.10.

Tampere to-la 27.-29.10.

Helsinki Lasipalatsi ma-pe 31.10.-4.11.