Tom Ford Eyewear kehys- ja aurinkolasiuutuudet 2023

Julkaistu 24.01.2023

Vuodenvaihteen iloksi KEOPS-myymälöihin on saapunut upeita kehysuutuuksia huippumuotibrändi Tom Fordilta.

Tom Fordin kehykset edustavat eleganssia, glamouria ja korkeaa laatua. Niiden ajattoman hienostunut muotoilu viimeistelee käyttäjänsä tyylin joka tilanteessa. Tom Ford -kehysvalikoima koostuu selkeälinjaisen erottuvista asetaattimuovikehyksistä sekä kevyistä, mutta ryhdikkäistä metallikehyksistä.


   
Tom Fordin uutuuskehysten muotoilussa on nähtävissä mielenkiintoisia vintage-vaikutteita raikkaasti nykyhetkeen tuotuna. Kehyksistä löytyy esimerkiksi itsevarmoja pilottityylejä sekä toisaalta naisellisia, kissamaisesti katsetta korostavia kehyksiä. Kehysten väreissä vahvojen mustien ja klassisten ruskeiden rinnalla nähdään nyt myös herkullisen kuulaita murrettuja värejä, kuten utuista sinistä ja aniliininpunaista.

   

 

Helsingin Esplanadin liikkeessämme on saatavilla myös Tom Fordin uusi, rajoitetun erän aurinkolasimallisto (Tom Ford Special Edition). Pilottimallisten aurinkolasien linjakasta muotoilua korostavat korkealaatuiset, arvokkuutta huokuvat materiaalit ja hienostuneet yksityiskohdat. Kehysten etuosat on päällystetty aidolla nahalla ja metalliaisat on viimeistelty kultauksin. Aurinkolaseissa on Zeissin laatulinssit, joissa on likaa, vettä ja öljyä tehokkaasti hylkivä Ri-Pel™-pinnoite.

   

Tervetuloa liikkeisiimme tutustumaan Tom Ford -valikoimiin sekä muihin huippu-uutuuksiimme. Nyt on erinomainen hetki tulla valitsemaan Tom Fordin kehykset ja päivittää tyyli alkavaan uuteen vuoteen!