SALT. f/w2022 kehys- ja aurinkolasiuutuudet

Julkaistu 29.09.2022

Sea. Air. Land. Timeless.

SALT.-kehykset edustavat ajatonta silmälasityyliä, jonka muotoilu saa inspiraationsa luonnosta ja sen luontevasta kauneudesta sekä pehmeän vivahteikkaista värisävyistä. SALT.in korkealaatuiset titaani- ja asetaattikehykset suunnitellaan Kaliforniassa ja valmistetaan käsityönä Japanissa.

   

Vaihtuvien trendien seuraamisen sijaan SALT.in filosofiana on tuoda perinteisiä kehystyylejä nykyaikaan kehittämällä niiden käyttömukavuutta sekä hyödyntämällä ensiluokkaisia materiaaleja. Valikoimasta löytyy klassisen tyylikkäitä silmälasikehyksiä kaikenlaisille kasvonpiirteille laajalla kokoskaalalla.

   

SALT.in syksyn 2022 uutuusmalliston keskiössä on ikoninen aviator-pilottilasityyli, joka on ollut silmälasikehysten kestosuosikkeja vuosikymmenten ajan. SALT.-uutuuksissa pilotteja eri muodoissaan on versioitu hienostuneella ja aikaa kestävällä tavalla yhdistämällä japanilaista titaania ohuisiin asetaattimuoveihin. Kehysten väriyhdistelmät vaihtelevat hienovaraisen sointuvista rohkean erottuviin kontrasteihin, ja mallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä silmälasi- että aurinkolasikehyksiin.

   

 

Syksyn SALT.-uutuuksiin kuuluu lisäksi linjakkaita asetaattikehyksiä, joiden sävyt toistavat luonnon maisemien värejä, kuten jäätiköiden häilyviä turkooseja tai meripihkan eloisaa kullanruskeaa. Näihin kehyksiin ihastut varmasti!

   

 

SALT. on Suomessa myynnissä ainoastaan Keopsilla.

Tervetuloa tutustumaan!