Loihde Ateljee - layers

Julkaistu 09.09.2021

TERVETULOA ESPLANADIN MYYMÄLÄÄN MUKAAN KOKEILEMAAN, MILTÄ TULEVAISUUS NÄYTTÄÄ!

Loihde Ateljee on inspiroiva tapa kokea tulevaisuuden teknologian mahdollisuudet arkipäiväisissä ympäristöissä. Ateljeessa pääset kokeilemaan oman puhelimesi avulla, kuinka taide ja teknologia yhdistyvät luoden erilaisia elämyksiä.

Loihde Ateljeen ensimmäinen kokonaisuus, Layers, koostuu kuudesta erilaisesta pisteestä, jotka löytyvät eri puolilta Helsinkiä. Pisteissä jokainen ohikulkija voi kokeilla tulevaisuuden mahdollisuuksia ja inspiroitua niistä.

Ateljeen tavoitteena on toimia erilaisten ihmisten, tahojen, taitojen ja ajatusten kohtaamispisteenä sekä tuoda uusia näkökulmia ja herättää ajatuksia siitä, millaiset elämykset voisivat tulevaisuudessa olla arkipäivää.

Loihde Ateljeen mahdollistaa Loihde. Me Loihteella haluamme luoda ihmisille kokemuksia ja avata uusia tulevaisuuden ilmiöitä. Teknologia muuttaa elämäämme ja parempi tulevaisuus tehdään yhdessä. Yhdessä tekemiseen tarvitaan uudenlaisia taitoja ja erilaisia näkökulmia, ja siksi Loihde Ateljee on rakennettu yhteistyössä useiden eri kumppaneiden kanssa ja Esplanadin myymälä on tapahtumassa mukana 17. - 25.9.

Tapahtuman sivulle >>

#loihdeateljee

www.loihdeateljee.com