Erilaisia tyylejä kehyksillä

Julkaistu 13.02.2022

Keops Tampere ja kampaamo Handmade by Kraftory lyöttäytyivät yhteen stailauspäivän merkeissä. Mukana oli viisi valovoimaista mallia, joille Kraftoryn väki loihti taidokkaat kampaukset ja heleät meikit. Keopsilta valikoitujen kehysten kanssa puolestaan leikiteltiin ajatuksella, kuinka tyylin voi erilaisten kehysten myötä viimeistellä monenlaiseksi.

 

   

Haffmans & Neumeisterin ultrakevyt metallikehys huokuu vintage-henkistä glamouria. Caroline Abramin kissamaisessa kehyksessä on ripaus flirttiä.

   

RES/REI:n valko-keltainen linjakas Basil korostaa katseen iloisen erottuvasti. RES/REI Long Islandin moniulotteinen väritys päivittää klassisen tyylin persoonalliseksi.

 

Vähäeleisen kaunis SALT. Tiffany luo ajattoman tyylin. Suloisessa Caroline Abramin Cecilessä on kujeilevaa pilkettä silmäkulmassa.

 

l.a.Eyeworksin kultaisen värisen pirskahtelevan Bon Ton -kehyksen kantaja ei jää huomaamatta! Perinteistä kehysmuotoilua tuotuna nykypäivään sekä upeita yksityiskohtia Masunagan tapaan.

 

Pirteän leikkisä pinkki Götti saa hymyn huulille. Ditan metallikehyksessä on määrätietoista ja erottuvaa eleganssia.

 

Geometrinen ja värikäs RES/REI Peppermint on särmikäs valinta. Caroline Abramin retrohenkinen Camille on siro, mutta näyttävä.

 

Ryhdikäs ja erottuva SALT. Artie. Sporttista pilottityyliä rennolla otteella tarjoilee mattamusta SALT. Dibergi.

 

Ditan Lindstrum -kehys vangitsee katseet tarkkaan hiotuilla yksityiskohdillaan.Särmikkään Alain Miklin kehyksen viimeistelee kekseliäs kuviointi.

 

Pehmeän naisellisen Masunagan kehyksen juju on kuvioiduissa aisoissa. Pelkistetyn pyöreä Celine on pariisilaisittain chic.

 

Caroline Abramin punaisessa Daliassa on kiinnostavaa kerroksellisuutta ja herkullinen väri. Haaveilevan hento Masunagan Swan Lake on kaunis kuin koru.

Inspiroiduitko uudistamaan omaa tyyliäsi? Nämä ja lukemattomia muita yksilöllisiä kehyksiä löydät Keops-myymälöistä, ja Handmade by Kraftory tarjoaa ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Tampereen Ojakadulla. Nyt on hyvä hetki päivittää kehykset ja hiukset kevättä varten!

Hiukset ja meikki: Handmade by Kraftory https://kraftory.fi/
Kehykset: Caroline Abram, Celine, Dita, Götti, Haffmans & Neumeister, l.a. Eyeworks, Masunaga, RES/REI, SALT.
Kuvat: Tommi Martikainen https://www.instagram.com/tommisjtp/

Kiitos upeille malleillemme,
Anna
Susanna
Tuomas
Jenny
Suvi