KEOPS SALT -silmälasien tai aurinkolasien arvonta: kilpailun säännöt

Julkaistu 23.04.2017

JÄRJESTÄJÄ: Instru optiikka Oy (”” jäljempänä ”Järjestäjä”) Käyntiosoite: Sinimäentie 8, 02630 Espoo Postiosoite: PL 6, 02631 Espoo

OSALLISTUMISOIKEUS: Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJAN AJANKOHTA: Kampanja alkaa maanantaina 24.4.2017 ja päättyy sunnuntaina 14.5.2017. Kampanjaan kuuluu kysymys, johon vastataan in
Facebook -sivulla siihen tarkoitetussa julkaisussa.

ARVONTA-AIKA: 24.4.2017 – 14.5.2017

OSALLISTUMINEN: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla in Facebook-sivulla julkaistua sisältöä. Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Voittajat arvotaan seuraavana päivänä arvonta-ajan päättymisestä maanantaina.

PALKINTO: Kilpailujulkaisua kommentoineiden kesken arvotaan yhdet (1) SALT. -merkkiset silmälasikehykset osallistujan tarvitsemilla voimakkuuksilla varustetuilla linsseillä tai SALT. -merkkiset aurinkolasit myymälästä. Palkinto sisältää 1 kehykset ja niihin linssit tai 1 aurinkolasit ilman voimakkuuksia. Palkinnon arvo max. 650 €. Kehykset voi valita vapaasti SALT. kehysvalikoimasta tai aurinkolasivalikoimasta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Sama henkilö voi voittaa palkinnon ainoastaan kerran. Palkintoon ei sisälly optikon näöntarkastusta, silmälääkärin tarkastusta tai muuta vastaavaa lisäpalvelua. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta.

PALKINNON LUOVUTUS: Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebook-julkaisun kommenttikentässä arvonta-ajan jälkeen. Voittajan tulee lähettää voimassa olevat yhteystietonsa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan päättymisestä ille Facebookin yksityisviestillä. Voittajan tulee myös ilmoittaa, missä myymälässä lunastaa palkinnon. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Palkinto on lunastettava 31.12.2017 mennessä. Mikäli voittaja ei voi itse vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle arvonnalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU: Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Keopsin vastuulla. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

OSALLISTUJAN VASTUU: Osallistujan vastuulla on toimittaa Järjestäjälle oikeelliset yhteystiedot seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan päättymisestä ja lunastaa palkinto 31.12.2017 mennessä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan muista riippumattoman palvelun, Facebookin, käyttöehtoja. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA: Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan Keopsin Facebook-sivulla. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan Keopsille, mutta sitoutuu vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.