Keops Tampere

Optikon palvelut Tampereen keskustassa

Keops Tampere auttaa sinua kaikissa silmien hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa näöntutkimukseen ja silmänpainemittaukseen sekä sovittamaan silmälaseja, aurinkolaseja tai piilolinssejä. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Masunaga, Chanel, SALT. l.a.Eyeworks ja Tom Ford.

Keops Tampere sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Varaa aikasi jo tänään!

KEOPS-ASIAKASLUPAUS

Tyytyväisyystakuu
Meille Keopsilla on tärkeää, että olet tyytyväinen silmälaseihisi. Uusilla laseillasi on yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimiisi laseihin, vaihdamme ne tämän ajan sisällä vastaavan hintaisiin.

Koroton ja kuluton maksuaika
Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä sitä haluat. Siksi tarjoammekin joustavaa ja vaivatonta rahoitusratkaisua, jossa on mahdollisuus jopa kuuden kuukauden korottamaan ja kuluttomaan maksuaikaan ostostesi summalle tilausvahvistusmaksun jälkeen.

Silmälasivakuutuksella huolettomuutta
Ainutlaatuiset silmälasisi ansaitsevat parhaimman mahdollisen turvan yllättävien tapahtumien varalle. Keopsin silmälasivakuutus antaa sinulle turvaa ja käyttömukavuutta elämäsi erilaisiin päiviin ja yllättäviin tilanteisiin. Vakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamisen ja varkauden. Silmälasivakuutus on Keopsin asiakkailleen tarjoama erikoisetu, ja sen voi hankkia kätevästi silmälasien oston yhteydessä.