Keops Oulu

Optikon silmiesi hyvinvointia varten

Keops Oulu tarjoaa sinulle kaikki optikon palvelut, kuten piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien sovituspalvelun sekä kattavan näöntutkimuksen ja silmänpainemittauksen.
Silmälasi- ja aurinkolasivalikoimamme koostuu alan huippumerkeistä. Tuotteistamme löydät myös ylelliset Dita-kehykset, joita myymme Oulun lisäksi vain Helsingissä.

Tervetuloa käymään Pakkahuoneenkadun optikkoliikkeeseemme Otto Karhin puiston läheisyyteen!

KEOPS-ASIAKASLUPAUS

Tyytyväisyystakuu
Meille Keopsilla on tärkeää, että olet tyytyväinen silmälaseihisi. Uusilla laseillasi on yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimiisi laseihin, vaihdamme ne tämän ajan sisällä vastaavan hintaisiin.

Koroton ja kuluton maksuaika
Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä sitä haluat. Siksi tarjoammekin joustavaa ja vaivatonta rahoitusratkaisua, jossa on mahdollisuus jopa kuuden kuukauden korottamaan ja kuluttomaan maksuaikaan ostostesi summalle tilausvahvistusmaksun jälkeen.

Silmälasivakuutuksella huolettomuutta
Ainutlaatuiset silmälasisi ansaitsevat parhaimman mahdollisen turvan yllättävien tapahtumien varalle. Keopsin silmälasivakuutus antaa sinulle turvaa ja käyttömukavuutta elämäsi erilaisiin päiviin ja yllättäviin tilanteisiin. Vakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamisen ja varkauden. Silmälasivakuutus on Keopsin asiakkailleen tarjoama erikoisetu, ja sen voi hankkia kätevästi silmälasien oston yhteydessä.