Keops Helsinki

Kattavat silmälääkärin ja optikon palvelut Helsingissä, aivan Esplanadinpuiston kupeessa

Keops Helsinki tarjoaa laajan kirjon silmälääkärin ja optikon palveluita Eteläesplanadilla, Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä. Palveluihimme kuuluvat mm. näöntutkimus, silmänpohjakuvaus, silmänpaineen mittaus sekä piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien sovitus. Liikkeestämme löydät kattavan valikoiman huippumerkkejä niin silmälasien kuin aurinkolasien puolelta. Valikoimassamme ovat muun muassa Dita, SALT., RES /REI, Chanel, l.a.Eyeworks, Silhouette ja Götti. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laadukkaat piilolinssit jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Meiltä nyt myös silmän­pohjan­kuvaukset, lue lisää »

Olet lämpimästi tervetullut Keops Esplanadille!

KEOPS-ASIAKASLUPAUS

Tyytyväisyystakuu
Meille Keopsilla on tärkeää, että olet tyytyväinen silmälaseihisi. Uusilla laseillasi on yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimiisi laseihin, vaihdamme ne tämän ajan sisällä vastaavan hintaisiin.

Koroton ja kuluton maksuaika
Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä sitä haluat. Siksi tarjoammekin joustavaa ja vaivatonta rahoitusratkaisua, jossa on mahdollisuus jopa kuuden kuukauden korottamaan ja kuluttomaan maksuaikaan ostostesi summalle tilausvahvistusmaksun jälkeen.

Silmälasivakuutuksella huolettomuutta
Ainutlaatuiset silmälasisi ansaitsevat parhaimman mahdollisen turvan yllättävien tapahtumien varalle. Keopsin silmälasivakuutus antaa sinulle turvaa ja käyttömukavuutta elämäsi erilaisiin päiviin ja yllättäviin tilanteisiin. Vakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamisen ja varkauden. Silmälasivakuutus on Keopsin asiakkailleen tarjoama erikoisetu, ja sen voi hankkia kätevästi silmälasien oston yhteydessä.