Masunaga f/w2022 uutuudet

Julkaistu 06.10.2022

Vuonna 1905 perustettu japanilainen silmälasimerkki Masunaga vaalii perinteistä käsityöläisammattitaitoa ja aikaa kestävää, hienostunutta tyyliä. Klassisia kehysmalleja tulkitaan raikkaalla tavalla rajoja rikkoen. Kehysten pienimmätkin yksityiskohdat on viimeistelty huolella ja niiden tekninen toteutus on huippuluokkaa. Syksyn uutuuksissa löytyy huippuohuita ja keveitä titaanikehyksiä sekä kokonaan kehyksettömiä malleja

   

   

 

Masunagan kehysmallisto koostuu korkealaatuisista titaani- sekä asetaattimuovikehyksistä. Usein materiaaleja myös yhdistellään mielenkiintoisella tavalla luoden kiehtovia, yksilöllisiä kokonaisuuksia. Masunagan mallistoon kuuluu myös muotisuunnittelija Kenzo Takadan (1939 - 2020) kanssa yhteistyössä suunniteltuja kehyksiä, joiden tyylissä länsimainen ja japanilainen estetiikka kohtaavat modernilla otteella. Uutuuksissa pyörät muodot toistuvat uudelleentulkittuina. Kiiltävät ja mattapinnat vuorottelevat niin metalleissa kuin asetaattimuoveissakin.

   

Masunagan oma tehdas Japanin Fukuissa vastaa kokonaisvaltaisesti kaikista valmistusprosessin osista raakamateriaalien hankinnasta kehysvalmistukseen ja viimeistelyyn. Tämä mahdollistaa sekä tarkan laadunvalvonnan että jatkuvan tuotekehityksen. Masunagan toiminnan ydinajatuksena onkin yksinkertaisesti valmistaa ensiluokkaisia silmälasikehyksiä. Malliston asetaattikehysten sävyt ovat todella hienostuneita ja hienovaraisia.

   

Masunagan upeat kehysluomukset täytyy ehdottomasti nähdä itse paikan päällä! Tervetuloa myymälöihimme tutustumaan Masunaga-mallistoon!