Voita itsellesi SALT.in silmä- tai aurinkolasit!

Julkaistu 30.11.2021

23.12.21

Arvonta on suoritettu ja olemme olleet yhteydessä voittajiin. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan!

****

Ho ho ho! Arvomme kaikkien SALT. -silmälasien ostajien kesken vapaavalintaiset SALT. silmä- tai aurinkolasit omilla voimakkuuksilla. Kustakin Keops-myymälästä yksi silmälasitilauksen tehnyt asiakas voittaa upean palkinnon. Kampanja-aika on 1.-18.12.2021. Tervetuloa päivittämään tyylisi uuteen vuoteen ja osallistumaan arvontaan myymäläämme!

Arvonnan säännöt:

Kampanjan aikana (1.-18.12.2021) SALT.-silmälasien ostajien kesken arvomme yhdet SALT.in silmä- tai aurinkolasit jokaisessa Keops-myymälässä.

Kilpailun järjestäjä
Instru optiikka Oy (”Keops”)
Käyntiosoite:
Linnoitustie 3,02600 Espoo
Postiosoite: PL 6, 02631 Espoo

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuaika
Arvonnan osallistumisaika alkaa keskiviikkona 1.12.2021 klo 10.00 ja päättyy lauantaina 18.12.2021 klo 18.00

Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan ostamalla Keops-myymälästä SALT.in silmälasit aikavälillä 1.–12.2021 ja jättämällä yhteystiedot arvontaa varten.

Arvonta-ajan päätyttyä ostettuja SALT.in silmälaseja ei oteta huomioon.

Palkinto
Palkintoja arvotaan kolme (3) kappaletta. Yksi (1) palkinto arvotaan Esplanadin Keopsissa, yksi (1) Lasipalatsin Keopsissa ja yksi (1) Tampereen Keopsissa. Voittajat saavat valita ilmaiseksi itselleen sopivat, SALT.in silmä- tai aurinkolasit. Kyseessä voivat olla joko yhdet (1) SALT.in aurinkolasit ilman voimakkuuksia tai yhdet (1) voimassa olevan silmälasimääräyksen mukaisilla voimakkuuksilla valmistetut SALT.in silmä- tai aurinkolasit. Palkinnon arvo on 459 €-1599 € riippuen henkilön lasitarpeesta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta.

Palkinnon luovutus
Palkinto arvotaan maanantaina 20.12.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta soittamalla voittajan antamaan puhelinnumeroon. Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa jälkikäteen. Mikäli voittaja ei voi itse vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle uudella arvonnalla.

Järjestäjän vastuu
Keops vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Keops ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

Osallistujan vastuu
Osallistuja vastaa itse jättämänsä yhteystiedon oikeellisuudesta. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Keopsin riippumattoman palvelun, Facebookin, käyttöehtoja. Keopsilla on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Tietosuoja
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan Keopsille. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.