Tietoa koronavirustilanteen (COVID-19) vaikutuksesta toimintaamme

Julkaistu 27.10.2020

Päivitetty 27.10.2020

Hyvä asiakkaamme,

pyrimme kaikin keinoin varmistamaan sinulle turvallisen asioinnin myymälöissämme poikkeusolosuhteista huolimatta.

Ethän asioi myymälöissämme, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita.

Muista turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Olemme lisänneet myymäläympäristöömme suojalevyjä ja turvavälitarroja. Yski ja aivasta hihaan. Pidetään yhdessä toisistamme huolta.

Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin ja turvallisesti olosuhteista huolimatta ja silsi olemme koostaneet tälle sivulle ajankohtaista lisätietoa palvelustamme näinä poikkeuksellisina aikoina. Ajantasaiset aukioloajat löydät osoitteesta https://www.keops.fi/myymalat/

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Miten palvelemme

Hygienia ja siivous myymälöissämme

  • Optikkomme pitävät kasvosuojainta näöntutkimuksen ajan, ja tarjoamme suojavarusteet myös näöntutkimusasiakkaillemme.
  • Olemme tehostaneet myymälöidemme siivousta ja suojausta. Desinfioimme jokaisen käyttökerran jälkeen esimerkiksi tutkimuslaitteet, työvälineet ja kehykset ja puhdistamme pinnat useita kertoja päivässä.

    Huom!  Laitathan sovittamasi kehykset tasolle tai tarjottimelle, eikä hyllyyn. Desinfioimme ne aina sovituksen jälkeen ennen hyllyyn palauttamista.

Myymälästä tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehtoina postitus tai nouto myymälästä

Toimitamme tilaamasi tuotteet halutessasi Postin noutopisteeseen tai suoraan kotiisi.

Voit valita, noudatko tilaamasi tuotteet myymälästä vai toimitammeko tuotteet sinulle lähimpään Postin noutopisteeseen. Valitessasi postitoimituksen saat kuitin valmiista tuotteista valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjepostina. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan normaalisti verkkokaupan toimitustapojen ja hinnaston mukaisesti.

Myymälästämme postitettavat tuotteet kulkevat aina keskusvarastomme kautta. Tämän takia tuotteiden postituksessa voi esiintyä jonkin verran viivästyksiä. Kun tuotteet on lähetetty varastoltamme eteenpäin, toimittaa Posti ne tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos olet tilannut useita tuotteita, saat ne valmistumisjärjestyksessä erillisinä paketteina.

Mikäli olet saanut laseistasi laskun ja haluat siirtää jo saapuneen laskusi eräpäivää myöhemmäksi, olethan yhteyksissä suoraan laskutuspalvelun tarjoajaan: Collector Bank p. 09 3158 9947 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu), arkisin ma-pe klo 9-17 sähköposti: contactcenter@collectorbank.fi 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa asiakaspalvelu@keops.fi