Avaamme Helsingin Keops-myymälämme 27.5.2020 - koronavirustilannetta seurataan edelleen

Julkaistu 22.05.2020

Hyvä asiakkaamme,

Avaamme Helsingin Keops-myymälämme 27.5. alkaen palvellaksemme sinua yksilöllisissä näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut. Muut Keops-myymälämme pysyvät toistaiseksi suljettuina.

Päädyimme huhtikuun alussa sulkemaan omat myymälämme ehkäistäksemme koronaviruksen leviämistä. Yrittäjävetoinen myymälämme on voinut olla avoinna yrittäjän päätöksellä. Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä myymälöidemme ollessa kiinni ja kuunnelleet asiakkaidemme ja työntekijöidemme palautetta.

Noudatamme myymälöissämme jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Osa toimintatavoista otettiin käyttöön jo ennen omien myymälöidemme sulkemista. Sulun aikana olemme myös tehneet muutoksia myymäläympäristöömme, jotta asiointi olisi sinulle ja henkilökunnallemme mahdollisimman turvallista poikkeusolosuhteiden jatkuessa. Osa uusista toimintatavoista tulee käyttöön vaiheittain. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin.

Palvelemme sinua 27.5. avattavien myymälöiden lisäksi verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.keops.fi/ajankohtaista/keops-myymalamme-on-suljettu-toistaiseksi-3.4.-alkaen-koronavirustilanteesta-covid-19-johtuen

Tervetuloa asioimaan kanssamme!